banners.over.ons2

Over ons

Graag willen wij u en uw organisatie langs deze weg op de hoogte brengen van onze onderneming die diensten in het logistieke proces verzorgt. Aankoers is met name gespecialiseerd in het vervoeren van kleine tot middelgrote zendingen in diverse temperatuur zones.

Onze kracht is dat wij uw goederen als de onze beschouwen en ook als zodanig zullen behandelen.

Mocht u op zoek zijn naar een organisatie die bij u de zorgen uit handen neemt, waarvan u als ondernemer volledig op aankunt  dan bent u bij het juiste adres.

Bent u benieuwd naar onze tarieven en mogelijkheden neemt u dan direct contact op.

WILT U OOK MEER SERVICE EN KWALITEIT VOOR EEN LAGERE PRIJS?

Aankoers garandeert een zorgeloze bezorging

Maatwerk
Elk bedrijf, instelling of gebouw is verschillend van aard, voor elk type of soort kunnen wij maatwerk leveren. Met onze kennis en ervaring in doelmatig bezorgen, houden we rekening met het eisenpakket van de opdrachtgever. We zijn in staat een levering’s programma samen te stellen, dat geheel is toegespitst op de behoeften van de gebruiker.

Continuïteit
Welk begrip dekt welke lading? Wij hebben hier omtrent een stelregel: de opdrachtgever moet geen omkijken hebben naar het verzenden van goederen dat is immers onze zorg. Gemotiveerde werknemers, vakbekwame leiding, steeds voldoende inzetbare mankracht: wij zorgen voor een geruisloze dienstverlening, niet alleen vandaag, ook morgen en alle dagen daarna.

Kwaliteit
Kwaliteit is aanwijsbaar, als de filosofie van AanKoers voelbaar is bij de opdrachtgever. Wij menen in alle opzichten daarmee te scoren bij onze relaties. Een klant verliezen door slecht werk is bij ons een onbekend begrip.

Hebben wij uw interesse al gewekt?

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Na inventarisatie van uw wensen en eisen kunnen wij wellicht spoedig een gratis en vrijblijvende try-out met u afspreken.

Hopende U spoedig te mogen begroeten.

Het Aankoers team